GEZOCHT: Winterkleding

GEZOCHT: Winterkleding (voornamelijk winterjassen) voor mannen, vrouwen en kinderen

Aanstaande maandag t/m donderdag zamelen we winterkleding in voor mannen, vrouwen en kinderen. Voornamelijk winterjassen zijn erg welkom. De kledingbeurs in Harskamp is nog steeds twee keer per week open. En dat is hard nodig nu er weer een nieuwe groep Oekraïners op de noodopvang aankomt. En zo ook de bewoners van het AZC Deelen kunnen hier gebruik van maken. Dus meer winterkleding en jassen is meer dan welkom.

Van maandag 4 december tot donderdag 7 december kun je (alleen deze) spullen inleveren bij onderstaande vier inzameladressen.

•    Kraatsweg 66 in Harskamp 
•    Wilbrinkstraat 6 in Lunteren (in een krat bij de voordeur)
•    Van Heeckerenlaan 1 in Ede (in een krat bij de voordeur)
•    Kolkakkerweg 26 in Ede (in de papiercontainer bij de zijdeur)
•    Veldhuizerweg 21 in Ede (in de papiercontainer bij de voordeur)

Alle inzameladressen zijn bij particulieren thuis. Zij zijn niet altijd thuis maar hebben een bak of krat bij de deur staan waar de spullen in kunnen. Deze worden regelmatig geleegd. Gelieve de spullen in afgesloten tassen aan te bieden. Mocht u het niet prettig vinden om spullen achter te laten, dan kan u rond etenstijd altijd aanbellen en het afleveren bij het betreffende inleveradres. We willen u vragen niet zomaar achterom te lopen of naar binnen te gaan.