GEZOCHT: Hulp op kantoor

Als CVVE hebben we een drukke tijd achter de rug. We hebben heel veel mooie matches gemaakt, oproepen kunnen vervullen en leuke activiteiten georganiseerd. Daar zijn we blij mee en dankbaar voor!

Maar… het heeft ook een nadeel. Aan de achterkant stapelt het werk zich namelijk op. Er moet nog administratie gedaan worden, papieren moeten worden ingescand en er moet eigenlijk ook weer eens een nieuwsbrief worden verstuurd.

Daarom zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons af en toe bij willen staan. Dat kan:

-    Incidenteel: voor het af en toe helpen met het wegwerken van onze achterstanden, bijvoorbeeld als het gaat om inscannen van papierwerk etc. 
-    Structureel: om ons te helpen met het delen van oproepen en schrijven van nieuwsbrieven. Een beetje taalgevoel is hiervoor handig.

En misschien heb je wel een talent waarvan wij nog niet eens weten dat we het missen maar wat je wel graag in wilt zetten voor CVVE.

Frequentie en werktijden zijn in overleg. We werken vanuit een gezellig kantoor met leuke mensen vlakbij station Ede-Wageningen.

Iets voor jou? We leren je graag kennen! Stuur je een mail naar info@cvvede.nl met wie je bent, wat je wilt doen en je telefoonnummer?