Ik wil een maatje

Ben je nieuwkomer en woon je in Ede? Vind je het leuk om met Nederlandse mensen in contact te komen? Om leuke dingen mee te doen, zoals een kopje thee drinken, sporten of naar de kinderboerderij gaan? Schrijf je dan in voor een Nederlands maatje.

Schrijf je direct in

– Ik wil een maatje

Hoe werkt het?

CVVEde gaat op zoek naar iemand die bij jou past. We koppelen mannen aan mannen, vrouwen aan vrouwen en gezinnen aan gezinnen. Ook kijken we naar je leeftijd en interesses. Op deze manier is het makkelijk om iets te ondernemen wat jullie beide leuk vinden. Jullie ontmoeten elkaar eenmaal per twee weken een uurtje.

Maatje of taalmaatje?

Bij het maatjesproject van CVVEde ligt de nadruk op sociaal contact tussen nieuwkomers en Edenaren. Jullie praten natuurlijk wel Nederlands met elkaar. Zoek je iemand die jou kan ondersteunen bij je Nederlandse lessen? Jouw school kan je hiervoor aanmelden bij Vluchtelingenwerk. Je krijgt dan een taalmaatje.

– Inschrijfformulier

Schrijf je in voor een maatje

Kom je graag in contact met Nederlandse mensen? Schrijf je dan in voor een maatje door middel van het aanmeldformulier op deze pagina. Wil je eerst meer weten over het maatjesproject? Stel je vraag aan ons.

Schrijf je direct in

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.