Steun met tijd

Lijkt het jou leuk om iemand vanuit een vluchtsituatie wegwijs te maken in Ede? Wil je iets betekenen tijdens de koffiemomenten op één van de opvanglocaties? Of past een taalactiviteit bij jou? Lees hier hoe jij je kunt inzetten!

Hoe kan ik helpen?

– Steun met tijd

Hoe kan ik helpen?

– Wie zijn wij?

“We geloven in een gemeenschappelijk mens-zijn over grenzen heen”

Op onze plek in deze wereld, namelijk in Ede, dragen we bij aan verbinding tussen mensen. Specifiek mensen die vanuit elders in de wereld naar Nederland gevlucht zijn en een plek hebben gekregen in Ede, en Edenaren die hier al langer wonen en ervoor openstaan om nieuwe mensen welkom te heten.

CVVE coördineert vrijwillige inzet van Edenaren voor mensen vanuit een vluchtsituatie, door vraag en aanbod bij elkaar te brengen. We zijn laagdrempelig, betrokken en dichtbij. De mensen met wie we samenwerken, willen we echt zien en ontmoeten. Of dat nu vrijwilligers zijn, mensen vanuit een vluchtsituatie of medewerkers van partnerorganisaties.

Meer over CVVE

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.