Spullen doneren

Heb je een fiets, speelgoed, een kinderwagen, of andere goede spullen over? Wil je dit graag weggeven aan een goed doel? Spullen kunnen wij goed gebruiken.

Ik wil spullen doneren

– Spullen doneren

Welke spullen zijn altijd welkom?

We kunnen niet alle spullen gebruiken en hebben ook geen opslagplaats. Bij de inzameling van spullen gaan wij meestal uit van een specifieke vraag die er ligt. Denk aan een moeder die een kinderwagen nodig heeft, of een gezin dat een bankstel zoekt. We plaatsen dan een oproepje op de socials. Houd dus vooral onze socials in de gaten!

Een aantal items zijn wel altijd welkom. Het gaat om:

  • Bruikbare laptops;
  • Fietsen;
  • Kleding, voornamelijk heren- en sportkleding (netjes, heel en schoon).

– Hoe werkt het?

Hoe bied ik mijn spullen aan?

Heb je een oproep voor specifieke spullen gezien, of staat wat jij wilt aanbieden in de lijst van items die we altijd kunnen gebruiken?

Stuur eerst even een mail met foto naar info@cvvede.nl of vul het formulier op deze pagina in. We kunnen dan ook met je afstemmen wanneer je de spullen kunt langsbrengen.

Heb je kleding over?

Wanneer je kleding wilt doneren, verwijzen we je graag naar de kledingbank in Harskamp. Deze is elke week op dinsdag en vrijdag geopend, van 09:00-12:00 uur. Het adres is Beatrixlaan 2, 6732 BD Harskamp.

Je mag de kleding ook bij ons langsbrengen, aan de Stationsweg 109. Maak hiervoor wel eerst even een afspraak met ons.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    Wil je meer informatie?

    Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.