Steun met spullen

Heb je een fiets, een laptop, speelgoed, een kinderwagen, een bankstel, een mooie jas, of andere goede spullen over? Wil je dit graag weggeven aan een goed doel? Spullen kunnen wij goed gebruiken en wij waarderen het enorm als we iets aangeboden krijgen!

Hoe kan ik helpen?

– Steun met spullen

Hoe kan ik helpen?

– Wie zijn wij?

“We geloven in een gemeenschappelijk mens-zijn over grenzen heen”

Op onze plek in deze wereld, namelijk in Ede, dragen we bij aan verbinding tussen mensen. Specifiek mensen die vanuit elders in de wereld naar Nederland gevlucht zijn en een plek hebben gekregen in Ede, en Edenaren die hier al langer wonen en ervoor openstaan om nieuwe mensen welkom te heten.

CVVE coördineert vrijwillige inzet van Edenaren voor mensen vanuit een vluchtsituatie, door vraag en aanbod bij elkaar te brengen. We zijn laagdrempelig, betrokken en dichtbij. De mensen met wie we samenwerken, willen we echt zien en ontmoeten. Of dat nu vrijwilligers zijn, mensen vanuit een vluchtsituatie of medewerkers van partnerorganisaties.

Meer over CVVE

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.