Samenwerkingen

CVVE gelooft in de kracht van relatie. De missie van CVVE is het verbinden van Edenaren aan mensen uit een vluchtsituatie. Daarbij gaat CVVE zelf ook de verbinding aan met inwoners en organisaties in Ede.

Onze partners

– Samenwerken met CVVE

Onze sponsoren en samenwerkingspartners

CVVE werkt samen met diverse partners in de gemeente Ede die zich inzetten voor mensen vanuit een vluchtsituatie en migranten. Daarnaast werkt CVVE samen met de gemeente Ede, Malkander, Cultura, formele zorg- en hulpverleningsorganisaties, kerken, bedrijven, serviceclubs en onderwijsinstellingen.

Herken jij je als bedrijf/organisatie in onze visie en wil jij jouw aandeel leveren aan een Ede dat naar elkaar omziet? Heb je aandacht voor mensen uit een vluchtsituatie? Mogelijk kunnen we elkaars impact versterken!

Word samenwerkingspartner

– Jouw voordelen

Waarom samenwerken met CVVE?

Wil je als bedrijf in de gemeente Ede iets lokaal kunnen betekenen voor vluchtelingen? Dan ben je bij CVVE aan het juiste adres. We kijken graag samen welke manier van samenwerken het beste bij jouw bedrijf past. Dit zijn de voordelen voor jou:

  • Sociale impact vergroten: door te investeren in CVVE draag je als bedrijf bij aan het bevorderen van sociale inclusie en verbondenheid;
  • MVO doelstellingen realiseren: het is een unieke invulling van MVO beleid met een positieve impact in de Edese samenleving;
  • Teambuilding en betrokkenheid: het doen van vrijwilligerswerk verhoogt het werkgeluk van werknemers en draagt bij aan de teamspirit;
  • Belastingvoordeel: je donatie aan CVVE is fiscaal aftrekbaar.

– Hoe kan ik steunen?

Dit zijn de mogelijkheden

  • Teambuilding: organiseer jij de volgende teambuilding? Denk eens aan het doen van een activiteit als team voor vluchtelingen! Via CVVE wordt je teambuilding nóg waardevoller!
  • Doneren van materialen: heb je fietsen, laptops of andere elektronica over en doneer je dit graag aan een goed doel? Check de voorwaarden en neem contact met ons op!
  • Kennis en expertise: heb je kennis en expertise op een bepaald vakgebied en deel je deze graag met de medewerkers/vrijwilligers van CVVE? Jouw expertise kan het werk van CVVE naar een hoger niveau tillen. Denk bijvoorbeeld aan kennis op het gebied van Pr & Communicatie, IT, presenteren    
  • Een financiële donatie: door het geven van een gift maak je als bedrijf het werk van CVVE mogelijk, waardoor nieuwe verbindingen ontstaan tussen Edenaren en vluchtelingen. Voor een eenvoudige zakelijke donatie kun je ons donatieformulier gebruiken. Specifiek bijdragen aan een evenement of aan een bepaalde activiteit is zeker mogelijk. We denken hierin graag met je mee!
Word samenwerkingspartner

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.