Inleveren goederen

De afgelopen weken hebben we heel regelmatig oproepen gedaan voor verschillende soorten goederen. Het was overweldigend om te zien hoe massaal er soms op hele korte termijn spullen ingeleverd werden.

De vraag om spullen blijft bestaan en we blijven jullie hulp dan ook hard nodig hebben! We zien echter regelmatig dat er naast de gevraagde spullen ook andere dingen ingeleverd worden. We twijfelen er niet aan dat dat met de beste bedoelingen gebeurt maar het is voor ons en de organisaties waarmee we samenwerken vaak niet handig.

Om zaken zo praktisch mogelijk te laten verlopen de volgende punten m.b.t. het inleveren van spullen:

  • Lever alleen de spullen in waar om gevraagd is.
  • Kijk goed of een oproep nog actueel is, soms zijn we in korte tijd al voorzien. Dan verschuift de hulpvraag naar 'succesvolle hulpvragen'.
  • Kijk goed waar en op welke tijden je spullen in kan leveren. Er zijn dan en op die plek mensen die dingen aan kunnen nemen.

We plaatsen oproepen die we van het COA krijgen. Het kan zijn dat we nu zeggen iets niet nodig te hebben en er vervolgens een paar dagen of weken later wel om vragen. Er is echter geen plek om dingen op te slaan die nu nog niet gebruikt worden.

We hopen op jullie begrip en medewerking en zijn bovenal ontzettend blij met jullie enthousiasme en vrijgevigheid!