Opvanglocaties

Binnen Ede zijn er drie opvanglocaties: de crisisnoodopvang in Ede, een azc in Deelen en een opvanglocatie in Lunteren. CVVE organiseert en coördineert diverse activiteiten op deze locaties. Hier kun je een overzicht vinden van onze betrokkenheid en activiteiten op de opvanglocaties.

Meer informatie

– Vluchtelingenopvang

Opvanglocaties

– Wie zijn wij?

“We geloven in een gemeenschappelijk mens-zijn over grenzen heen”

Op onze plek in deze wereld, namelijk in Ede, dragen we bij aan verbinding tussen mensen. Specifiek mensen die vanuit elders in de wereld naar Nederland gevlucht zijn en een plek hebben gekregen in Ede, en Edenaren die hier al langer wonen en ervoor openstaan om nieuwe mensen welkom te heten.

CVVE coördineert vrijwillige inzet van Edenaren voor mensen vanuit een vluchtsituatie, door vraag en aanbod bij elkaar te brengen. We zijn laagdrempelig, betrokken en dichtbij. De mensen met wie we samenwerken, willen we echt zien en ontmoeten. Of dat nu vrijwilligers zijn, mensen vanuit een vluchtsituatie of medewerkers van partnerorganisaties.

Meer over CVVE

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.