Vrijwilligersvacatures

Bekijk hier welke vacatures voor maatjes er zijn.
Enthousiast geworden? Meld je dan meteen aan.

foto van een jonge witte man met een rode trui en boeken onder zijn arm. Hij lacht in de camera. In witte letters staat de tekst ´maatje gezocht voor Syrische wereldburger. Haalde zijn master – spreekt goed Engels – wil de Nederlandse cultuur leren kennen en zijn netwerk uitbreiden´.    foto van een Zwarte man en een witte man die tegen een muurtje staan. Ze kijken elkaar lachend aan. In witte letters staat ´maatje gezocht voor man uit de maandereng. Begin 40 – wil zijn netwerk uitbreiden – is geïnteresseerd in webdesign, gratis vormgeven en multi media´   foto van twee mannen, de ene getint en de andere wit. Ze kijken allebei naar beneden. In witte letters staat de tekst ´maatje gezocht. Man – midden 40 – libanon. Houdt van wandelen, fietsen en voetballen, komt uit de horeca. Wil graag coronaproof afspreken.´

        

Zit er nog geen vacature voor jou bij, maar lijkt het je wel leuk om maatje te worden voor een nieuwkomer? Meld je dan aan via deze link en we gaan samen op zoek naar een passende match.

Maatjescoach
Daarnaast zijn we op zoek naar een vrijwilliger die ons wil helpen maatjes te matchen en begeleiden, een maatjescoach. Je leert daarbij veel nieuwe mensen kennen met diverse achtergronden. Je werkt samen met de medewerkers van CVVE en andere maatjescoaches en het is belangrijk dat je goed zelfstandig kunt werken en mensenkennis hebt. Het helpt als je flexibel beschikbaar bent en enige handigheid op de computer is een pre. Samen bouwen we aan een Edese samenleving waarin mensen uit een vluchtsituatie en Edenaren elkaar leren kennen en onderdeel zijn van elkaar leven, want als je elkaar echt kent, kun je van betekenis zijn voor elkaar. Wil jij daaraan bijdragen als maatjescoach? Stuur dan een berichtje naar harma@cvvede.nl of bel 06-41039563.

Deze pagina wordt ongeveer 1x per 6 weken bijgewerkt (laatste keer: 30 april 2021). Dit betekent dat het kan voorkomen dat er al iemand is gevonden voor een vacature die op de site staat en dat er nog meer openstaande vacatures kunnen zijn, die niet op de website staan. Medewerkers van CVVE kunnen je hierover informeren.