Weleens gehoord van De Kop van Deelen? 

Geplaatst op 10 september 2023

FORMAT MEET & EAT MET WOLK GEEL (1)

Tot voor kort had ik nog nooit van De Kop van Deelen gehoord…..jij wel? Prachtige omgeving, bossen, maisvelden, fietspaden, toeristen, herten, paar huizen….en sinds een paar maanden ook een AZC; AZC Kop van Deelen. In deze prachtige omgeving wonen binnenkort zo’n 200 asielzoekers/statushouders, waarvan de meesten deel gaan worden van De Foodvalley, dus zij worden onze buren! Momenteel wonen er al zo’n 60 mensen en zij willen graag kennis met je maken.  

Kom je ook?
23 september Nationale BURENDAG, niet alleen in jouw straat, maar ook bij het AZC. 

Kom je kennismaken met je “nieuwe buren”? 
CVVE is er natuurlijk ook! Mocht je je hier in willen zetten als vrijwilliger op wat voor manier dan ook, je kunt die dag met al je vragen bij ons terecht! We zien er, samen met de bewoners van het AZC, naar uit om jou te ontmoeten. Het COA organiseert deze dag gezellige ontmoetingsactiviteiten: Schilderijen maken, springkussen, schminken, eten en drinken enz. Kinderen zijn dus ook van harte welkom! 

Adres: Delenseweg 85, 6877AE Deelen 

Datum/Tijd: 23 september van 13 uur – 16 uur
Meer info: www.coa.nl/openazcdag

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.