Weekendtip: Stadswandeling0318

Geplaatst op 26 maart 2021

Afbeelding van het winkelcentrum in Ede met de tekst 'De stadswandeling 0318'

Raakt je inspiratie voor een leuke activiteit om samen te doen soms op? Dan hebben wij een tip voor een leuk coronaproof uitstapje! Stadswandeling0318 organiseert elke weekend op vrijdag en zaterdag een wandeling door Ede. Je krijgt een route mee met 5 deelnemende horecapunten waar je voor een vriendelijk tarief iets lekkers af kan halen. Hartstikke leuk dus, want naast dat je samen een gezellige en gezonde wandeling maakt, steek je er gelijk de horecaondernemers een hart mee onder de riem. 

Het werkt als volgt: iedere week opent om maandag 12.00 uur de inschrijving voor de vrijdag en zaterdag daarna. Je kunt je via deze link aanmelden, deelname is €3,50 p/p. Je kunt inmiddels in Ede kiezen uit 3 routes: de centrum-, high tea- en natuurroute. Na je aanmelding ontvang je per mail een routekaart, de deelnemende horecapunten en leuke opdrachten voor onderweg. En je hoeft natuurlijk niet bij ieder horecapunt iets te kopen. Ga je op pad als maatjeskoppel? We vinden het leuk om een foto te krijgen! 

Je kunt op de hoogte blijven van Stadswandeling0318 door hen te volgen op Instagram of Facebook

Afbeelding van het winkelcentrum in Ede met de tekst 'De stadswandeling 0318'

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.