Weekchallenge Woningsdag (deadline 27 april 2020)

Geplaatst op 20 april 2020

Op de afbeelding staat een foto van een grote groep mensen met Nederlandse vlaggen, met daarbij in het oranje de tekst 'Woningsdag Challenge', 'Versier een stuk van je huis in de kleuren van koningsdag', met de hashtags 'weekchallenge, becreative, koningsdag, weescreatief, corona, oranje' en de logo's van organisaties YourCube, Laten we Welzijn, Maatjes: meer dan huiswerk, CVVE en Netwerk Dien je stad.

Aankomende koningsdag zal anders verlopen dan normaal. Om het toch nog een beetje leuk te maken, dagen wij je uit om samen met je maatje een stuk van je huis te versieren in rood-wit-blauw en oranje. Het liefst een stuk dat goed zichtbaar is vanaf de straat (bijv: voordeur, balkon, schutting, etc). Versier dit op afstand met je maatje. Zo hopen we wat kleur op de straat te brengen!  Uit alle ingezonden foto’s en filmpjes wordt één prijswinnaar getrokken. Doe je mee? Stuur je inzending tot en met 27 april naar challenge@dienjestad.nl

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.