Vrijwilliger in beeld: Rob

Geplaatst op 06 januari 2023

We stellen graag onze chauffeur Rob aan je voor!

Mijn naam is Rob en mijn leeftijd is 67. Ik ben inmiddels gepensioneerd en ik had nog genoeg energie over om de vrijgekomen tijd nuttig te gaan besteden. Ik heb mij aangemeld als vrijwilliger bij Careander en als werknemer bij Senior Service. Deze instanties zorgen voor onze medemensen die het wat minder hebben dan wij. Mijn hobby’s zijn muziek luisteren en concerten bezoeken, fietsen en wandelen.

Ik had gereageerd op de oproep ‘chauffeur gezocht’ voor de klusbus die wordt ingezet voor CVVE. Ik word enthousiast van alle contacten en mooie en lieve reacties als ik met de bus of zonder langs kom om de inbreng op locatie af te leveren. Daar krijg ik energie van.

Inmiddels doe ik soms ook wat anders dan met de bus rijden. Drie december mocht ik Sinterklaas spelen in de opvang Harskamp. Ik moest mij melden aan de poort. Mijn buurman speelde Piet en reed de bus. Aangekomen bij de poort vroeg de beveiliging om mijn paspoort, dit werd hilarisch gezien mijn Spaanse paspoort niet in de mijter of tabbert past. Ik ben toch uiteindelijk met bezoekerspas het terrein op gekomen om de Oekraïense kinderen een onvergetelijke middag te bezorgen.

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.