Vrede op aarde

Geplaatst op 23 december 2021

Gift

Met Kerst gaat het over vrede op aarde. Wat maakt het veel levens stuk als die vrede ontbreekt. Zoveel mensen op de vlucht.

Vanuit CVVE gaan we voor verbinding tussen mensen vanuit een vluchtsituatie en Edenaren. We zeggen weleens dat we het liefst overbodig zijn. Omdat mensen CVVE niet nodig hebben om met elkaar in contact te komen. Of nog beter: omdat er geen vluchtelingen meer zijn. Helaas is die droom nog geen werkelijkheid. We verlangen naar vrede op aarde. En tot die tijd zetten we ons werk voort. Door mensen met elkaar in verbinding te brengen over taal- en cultuurgrenzen heen. Mensen uit te nodigen hun hart te openen voor de ander. Daar begint de vrede.

Wil jij dat we dit werk voort blijven zetten? Steun CVVE dan met een kerstgift. Dat kan via deze link: https://cvvede.nl/geef-een-gift

Alvast bedankt!

 

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.