UITNODIGING: The Bright Side of Life

Geplaatst op 18 april 2019

The bright side of life

Op zaterdag 27 april kun je in Cultura in Ede gratis komen kijken naar de prachtige muziektheatervoorstelling ‘The Bright Side of Life’ van Bright Richards.

De voorstelling gaat over hoe je je nieuwe leven als vluchteling kan oppakken. Theatermaker Bright Richards komt zelf uit Liberië. The Bright Side of Life is geselecteerd door de Nederlandse Toneeljury als een van de 10 beste voorstellingen van het seizoen 2018.

De Stichting Vredeseducatie viert haar 25-jarig bestaan met deze mooie voorstelling. Voor dat evenement is iedereen welkom, en nodigen ze ook nadrukkelijk maatjes met hun 'nieuwe Nederlanders’ uit. De voorstelling is gratis, maar reserveren van kaarten is wel noodzakelijk. Dit kan via deze link: https://agenda.ticketunie.com/detail.aspx?t=408&coho=262&zm=5&ls=30&v=70070&fbclid=IwAR0z7g0P87hrxJlgl0waF1oFpDWtzX2xEuw9sSQTdElG3-84HZelsuktkIc

Trailer van The Bright Side of Life: https://www.youtube.com/watch?v=B3gOkg0CVNM

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.