STEM OP ONS!

Geplaatst op 11 januari 2022

20211209_AvO22_Stemtiendaagse_Gepersonaliseerde social post_jongerenmaatjesproject (1)

CVVE is met het jongerenmaatjesproject genomineerd voor een Appeltje van Oranje. Daar zijn we trots op want we geloven dat dit project er toe doet! Gevluchte jongeren gaan zich thuis voelen omdat ze door hun maatje de Nederlandse taal en cultuur leren kennen en Nederlandse jongeren leren van de cultuur van de ander. Voor beiden een ervaring voor het leven die hun kansen in de samenleving vergroot.

Het Appeltje van Oranje helpt ons de bekendheid voor het project te vergroten en meer jongeren te bereiken. En het winnen zou betekenen dat we door kunnen blijven gaan en groeien in en met dit project. En jij kan ons helpen!

Stem op ons! Dat kan via deze link. Elke stem telt!. Help je ons ook mee dit bericht te verspreiden? Dat kan door het door te sturen of te delen op je social media kanalen. Dankjewel!

De Appeltjes van Oranje worden ieder jaar door het Oranje Fonds uitgereikt aan drie sociale projecten die op succesvolle wijze verschillende groepen mensen verbinden en ervoor zorgen dat zij weer meedoen in de samenleving. Het thema van 2022 is ‘Kansengelijkheid voor álle jongeren’. Zie voor meer informatie de website van het Oranje Fonds.

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.