STAGEVACATURE

Geplaatst op 20 maart 2017

Ben jij op zoek naar een een leuke stageplaats? Wij zoeken een stagiaire van een HBO opleiding (SPH, MWD of CMV)

Stagevacature: M/V 32 uur per week
 

Aanvang stage: 1 september 2017

 

CVVE

Coördinatie Vrijwilligers Vluchtelingen Ede verbindt mensen vanuit een vluchtsituatie en Edenaren met elkaar. In samenwerking met inwoners en organisaties wordt bijgedragen aan een volledige en volwaardige integratie van nieuwe Edenaren. CVVE legt verbinding tussen hulpvragen en aangeboden kwaliteiten, diensten en goederen op het gebied van sociale contacten, werk en buurt en maakt daarin gebruik van de kracht van de Edese samenleving, haar organisaties en inwoners.

 

CVVE heeft onder andere een maatjesproject en een project rondom vrijwilligerswerk. Daarnaast wordt er samengewerkt met de gemeente en verschillende (welzijns)organisaties om de behoefte van mensen uit een vluchtsituatie in Ede inzichtelijk te krijgen en te kijken op welke manier daarop ingespeeld kan worden.

 

Functieomschrijving

Je werkt binnen het team mee aan de missie en doelstelling van CVVE.

Je…

 

Waarom stage bij CVVE 

CVVE is een jonge organisatie die volop in beweging is. In die beweging is de mogelijkheid om snel mee te bewegen met de behoefte en ruimte voor nieuwe ideeën. CVVE is onderdeel van Netwerk Dien je Stad. Netwerk Dien je Stad is een jongerenorganisatie die een belangrijke rol speelt binnen de nuldelijn, transitie van de jeugdzorg en uitvoering geeft aan jongerenparticipatie en het WMO beleid. Het is een laagdrempelig netwerk dat inspeelt op de veranderingen in de samenleving en samenleven in Ede stimuleert. Er wordt samengewerkt met diverse organisaties in de zorg- en welzijnssector.

 

Wat vragen wij?

–    HBO 3e jaar (MWD/SPH/CMV)

–    Binnen een jong team zelfstandig kunnen werken

–    Het leuk vinden om te coachen en te begeleiden

–    Een flexibele leer- en werkhouding

–    Creatief en innovatief kunnen werken

–    Ervan houden om te netwerken en te organiseren

–    Goede communicatieve vaardigheden en verslaglegging

 

Reageren

Stuur je brief, CV en motivatie naar esther@cvvede.nl. Voor informatie en/ of vragen kan je contact opnemen met Esther Blokker, projectleider, 06-23111562. www.cvvede.nl

 

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.