Sport & Spel op de opvang in Ede

Geplaatst op 08 juni 2023

WhatsApp Image 2023-06-07 at 10

Met regelmaat is er een studentenkring, een kerk, een groepje studenten die graag een sport en spel avond organiseert op de opvang. Dit wordt erg gewaardeerd onder de bewoners. Kinderen zitten dan heerlijk te knutselen, doen een spelletje, weer een andere groep jongeren of volwassenen trappen een balletje buiten op het pleintje. En weer ergens anders zitten ze gezellig te kletsen. Het brengt sfeer en gezelligheid in de kantine van de opvang en daar zijn we erg blij mee. En nog meer: de bewoners zelf! 

Lijkt dit je ook leuk om te doen met je eigen vereniging, kerk of wellicht gewoon met een paar vrienden? Dan komen we graag met je in contact! 

Zo hebben laatst 2 gezinnen een gezellige hollandse spelletjes middag verzorgd op de opvang waar kinderen met hun ouders gezellig aan meededen. Deze gezinnen namen ook hun eigen kinderen mee en dat bracht een leuke verbinding met de kinderen van de opvang. Omdat het aantal kinderen op de opvang niet groot is (rond de 15 basisschoolleeftijd en een handjevol tieners), hoeft een activiteit organiseren niet heel ingewikkeld te zijn. 

Word je hier ook enthousiast van? We zoeken nog activiteiten in de zomervakantie voor de opvang in Ede! Neem dan contact op via crisisopvang@cvvede.nl. Of heb je wel ideeën, maar wil je graag even sparren? Neem dan ook gerust contact op!

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.