Sponsors en bedrijven gezocht voor tijdschrift CVVE

Geplaatst op 28 mei 2021

Afbeelding van vier mensen aan een keukentafel. Links een man met kort grijs haar en een donkergrijze trui, daarnaast een vrouw met een gebloemde hoofddoek en een jong kindje met een gele trui op schoot, en daarnaast een vrouw met een donkergrijze trui en kort grijs haar.

Heb jij een bedrijf? Of ken je iemand met een bedrijf die CVVE een warm hart toedraagt? Dan zijn we op zoek naar jou! Hier zie je Mais en haar zoontje Kalil, samen met Henk en Tineke. Ze leerden elkaar 5 jaar geleden kennen tijdens Meet & Eat en hebben nog steeds contact. Hun mooie verhaal krijgt een plekje in het jubileummagazine van CVVE, waar we achter de schermen mee bezig zijn.

Voor CVVE is dit jaar een bijzonder jaar. Vijf jaar geleden opende de noodopvang in Ede. In deze periode ontstond ook CVVE als burgerinitiatief. Graag hadden we hierbij stilgestaan met een multiculturele reünie met oud-maatjeskoppels en andere mensen uit ons netwerk. Maar helaas gooit corona ook hiervoor roet in het eten… Om toch stil te staan bij wat er afgelopen vijf jaar allemaal is opgebouwd, zijn we achter de schermen bezig met het samenstellen van een eenmalig magazine. Een tijdschrift vol met Edese, mooie en ontroerende verhalen over verbinding en diversiteit. Om dit magazine zo breed mogelijk te kunnen verspreiden zijn we op zoek naar sponsoren. We zijn blij met iedere bijdrage; bij een bijdrage vanaf €50,- wordt je logo in het magazine opgenomen. Reageren? Neem contact op met Janneke via janneke@cvvede.nl of 0658070712.

Foto: Adrie Jansen

 

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.