Save the date: Ede viert Fitrfeest (Suikerfeest)!

Geplaatst op 30 april 2021

Afbeelding van een roodpaarse achtergrond en de uitlijning van een kapel en een tekening van een maan, met in goud de tekst ´Ede viert fitrfeest (suikerfeest)!´

In navolging op Ede viert kerst vieren we 15 t/m 21 mei als Edenaren samen het Fitrfeest, het feest dat volgt op de maand ramadan. Een feest om stil te staan bij waar je dankbaar voor bent, om elkaar te ontmoeten en om te zien naar mensen om je heen. Juist in een tijd waarin ontmoeting niet vanzelfsprekend zijn en veel mensen eenzaam zijn. CVVE is actief betrokken bij de organisatie, samen met andere Edese organisaties. Er vinden gedurende de week verschillende activiteiten plaats, zoals een feest voor de kinderen, een Eten met zin-maaltijd, pop-up activiteiten in de verschillende winkelcentra in de gemeente Ede en de mogelijkheid om zoetigheden te nuttigen waarbij twee mensen of gezinnen met een verschillende culturele achtergrond (online) met elkaar gekoppeld worden. Kijk voor alle informatie en activiteiten op de site edeviert.nl.

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.