PRIJSVRAAG! (deadline 31 mei)

Geplaatst op 01 mei 2020

Een paars, blauw, groene achtergrond met de tekst 'Win dit toffe quarantaine pakket' en een foto met chips, stoepkrijt, een pingpongset, een dvd, puzzelboekje, rubikskubus en m&m's.

De afgelopen jaren zijn er steeds meer jongeren betrokken geraakt bij het maatjesproject van CVVE. Jonge nieuwkomers die alleen of met hun ouders naar Nederland zijn gekomen en een jaar lang optrekken met een Edese jongere. Ontzettend mooi om te zien hoe ze met al hun verschillen en overeenkomsten onderdeel worden van elkaars leven.

Om deze jongeren te kunnen begeleiden op een manier die bij hun past starten we met het jongerenmaatjesproject. En voor dat project zijn we op zoek naar een NIEUWE NAAM. Verzin jij voor ons die nieuwe naam, dan krijg je dit fantastische quarantainepakket met leuke spullen om je te vermaken in deze vreemde tijd.

Mail je inzending voor 1 juni naar info@cvvede.nl. We zien uit naar jullie creatieve ideeën!  

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.