Prachtige iftar met bewoners van de crisisopvang

Geplaatst op 09 april 2024

WhatsApp Image 2024-04-09 at 13

Vorige week dinsdag hebben we een prachtige iftar georganiseerd samen met een aantal bewoners van de crisisopvang in Ede. Overdag werd er druk gekookt in het buurtcentrum Kernhuis en in de keuken bij de cateraar Food of Cultures in Wageningen door bewoners. En in de avond was het een gezellig en warm samenzijn met alle bewoners, vrijwilligers en anderen die betrokken zijn bij de opvang, maatjes van bewoners en ook een aantal juffen van de nieuwkomerschool waren aanwezig.

Wat mogen we dankbaar terug kijken op een prachtige avond met heerlijk eten, prachtige ontmoetingen en een leerzame quiz georganiseerd door één van de bewoners. Als dessert hebben we van de cateraar Suryana uit Veenendaal heerlijke baklava gedoneerd gekregen. Stichting Idee in Uitvoering heeft dit evenement o.a. mogelijk gemaakt door een financiële donatie hiervoor. Iedereen enorm bedankt voor hun tijd en inzet op wat voor een manier! 

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.