Onze nieuwe collega Janneke stelt zich voor

Geplaatst op 04 september 2020

WhatsApp Image 2020-09-01 at 13

Een nieuw gezicht! Mijn naam is Janneke en ik ben vanaf september werkzaam bij CVVE als coördinator ontmoetingsactiviteiten. Een paar jaar geleden was ik zelf fietsmaatje bij CVVE, dus de organisatie kende ik al een beetje. Ik vind het belangrijk dat nieuwkomers zich welkom voelen in Ede en draag daar graag mijn steentje aan bij. Binnen de organisatie ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten waar Edenaren en mensen uit een vluchtsituatie elkaar ontmoeten. Natuurlijk is dit met de huidige coronamaatregelen iets anders dan normaal gesproken, maar volgens mij is er nog steeds veel mogelijk op andere en nieuwe manieren!

Hiernaast ben ik werkzaam als medewerker educatie bij Museum Arnhem, een kunstmuseum. Ook in mijn vrije tijd bezoek ik graag musea. Verder houd ik ervan om de natuur in te trekken, word ik blij van koken (en eten:)) met familie en vrienden en ben ik regelmatig in Zeeland te vinden, want daar woont mijn vriend. Ik heb veel zin om bij CVVE aan de slag te gaan en zie ernaar uit om, samen met anderen, mooie projecten neer te zetten.

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.