Ontmoetingsfeest 2018: ‘Een nieuw begin’

Geplaatst op 15 november 2018

FlyerOntmoetingsfeest2018-1 (1) Website

Het Ontmoetingsfeest is een jaarlijkse, feestelijk ingerichte avond die georganiseerd wordt door Netwerk Dien je Stad, Tot Uw Dienst!, Laten we Welzijn en CVVE. Tijdens het Ontmoetingsfeest beleven de bezoekers een bijzondere avond met elkaar. Er is een heerlijk diner, ruimte om elkaar te ontmoeten en een avondvullend programma. Dit jaar is het thema: ‘Een nieuw begin!’

Tijdens het Ontmoetingsfeest beleven mensen uit alle lagen van de Edese samenleving een bijzondere avond. Ze ontmoeten elkaar rondom een diner en een avondvullend programma. Het proeven van de onderlinge verbinding staat centraal. Met het Ontmoetingsfeest wil Netwerk Dien je Stad samen met Tot Uw Dienst!, Laten we Welzijn en CVVE de vrijwilligers, hulpontvangers, samenwerkingsrelaties, partners en andere betrokkenen bedanken voor hun inzet en samenwerking.

Met elkaar konden we het afgelopen jaar een waardevolle bijdrage leveren aan het samenleven in Ede!

Belangrijke gegevens
Het Ontmoetingsfeest vindt plaats op maandagavond 10 december 2018 in De Schuilplaats, Otterloseweg 18A, 6718 ZM in Ede. Je bent welkom vanaf 17.30 uur en het diner start om 18.00 uur. De avond eindigt om 21.00 uur. Ook kinderen zijn van harte welkom. Voor hen is er een kinderprogramma. Het Ontmoetingsfeest wordt je gratis aangeboden.

Meer informatie en aanmelden (voor 8 december) via de volgende link.

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.