Nieuwe data informatieavonden 2018-2019

Geplaatst op 20 juli 2018

afbeelding informatieavonden (2)

 

Ben je benieuwd hoe de asielprocedure verloopt voor vluchtelingen? Wil je weten hoe jij iets kunt betekenen voor statushouders (vluchtelingen die een verblijfsvergunning hebben gekregen) in Ede? Kom dan naar één van onze informatieavonden!

In het seizoen 2018-2019 organiseert CVVE, in samenwerking met Vluchtelingenwerk, weer enkele informatieavonden voor mensen die maatje zijn, mensen die overwegen om maatje te worden en mensen die op een andere manier contact hebben met statushouders (vluchtelingen die een verblijfsvergunning hebben gekregen). Op deze avonden vertelt een medewerker van Vluchtelingenwerk over de asielprocedure en het werk dat zij daarin doen. Ook geven we op deze avond meer informatie over het werk van CVVE. We bespreken de do’s en don’ts van het maatjescontact en we maken een kort uitstapje naar interculturele communicatie. Uiteraard is er ook volop gelegenheid om vragen te stellen. In het nieuwe seizoen worden informatieavonden gehouden op:

De bijeenkomsten beginnen om 20:00 uur en worden gehouden op het kantoor van CVVE.

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.