Meet & Eat Kersteditie

Geplaatst op 26 december 2022

WhatsApp Image 2022-12-22 at 10

Zaterdag 17 december mochten we samen met Malkander en Embrace Them een geweldige kersteditie van de Meet & Eat organiseren in het gebouw van de Schuilplaats in Ede. We ontvingen ruim 300 mensen: Oekraïense vluchtelingen die in de gemeente Ede verblijven, gastgezinnen en vrijwilligers die afgelopen jaar betrokken zijn (geweest) bij de opvang. We kijken dankbaar terug op een mooie avond! Een avond met heerlijk eten verzorgd door een aantal Oekraïense mensen vanuit de opvang in Harskamp (waaronder professionele koks). Olena Malashenko heeft samen met restaurant Ima uit Ede het voorgerecht verzorgd en als dessert was er een IJscokar geregeld. Verder was er Sport & Spel, knutsel- en frutselactiviteiten voor kinderen en tieners.

De avond werd geopend door de Oekraïense zangeres Alisa Sova en afgesloten door de Edese artieste Irma Dee die kosteloos kwam optreden. Tussendoor was er een open podium en hebben we heel wat talent voorbij zien komen.

Het was een fijn en ontspannen samenzijn en kijken zeer dankbaar terug! Allemaal veel dank aan wie dit mogelijk hebben gemaakt! 

  
  
  
 
  
 

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.