Meer dan 100 hulpvragen en 2000 likes?

Geplaatst op 14 april 2016

Afgelopen week passeerden we de 100 hulpvragen op de website! En dan tellen we nog niet eens al die hulpvragen mee die voor de lancering op de website al vervuld zijn. Een mooi moment om weer eens even stil te staan bij al het moois dat er gebeurt!

 

Ruim 100 vervulde hulpvragen dus. Vragen om goederen en vragen om vrijwilligers. Jullie inzet om te geven en je in te zetten blijft onverminderd groot!

 

Wekelijks een ruim aanbod aan activiteiten. Veel incidenteel maar we zien ook steeds meer mensen die nog wel eens iets willen organiseren en activiteiten die structureel geworden zijn. Organisaties en scholen die geld en middelen beschikbaar stellen om vluchtelingen te laten participeren bij bestaande en nieuwe activiteiten. Kortom: een ruim aanbod!

 

We blijven verwonderd over wat de Edese samenleving wil doen voor de vluchtelingen die in onze gemeente verblijven. Het maakt ons blij en trots en houdt ons enthousiast en gemotiveerd om door te gaan met het werk dat we doen.

 

Ontzettend bedankt voor ALLES wat jullie doen!

 

Team CVVE

 

p.s. Die 2000 likes op Facebook… die hebben we bijna! Helpen jullie meer om CVVE nog meer bekendheid te geven en het aantal volgers op Facebook te laten groeien?

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.