Informatiemarkt Oekraïense vluchtelingen

Geplaatst op 18 maart 2022

Hulpvragen (6)

Vangt u Oekraïense vluchtelingen op en heeft u daar vragen over? Op dinsdagavond 22 maart organiseert de Gemeente Ede een informatiemarkt in het Raadhuis om uitleg te geven en waar mogelijk uw vragen te beantwoorden.

Ook in gemeente Ede zijn er mensen die Oekraïense vluchtelingen thuis opvangen. We weten niet hoeveel Oekraïners er bij mensen thuis opgevangen worden. We krijgen hier wel vragen over van inwoners, bijvoorbeeld over het inschrijven van mensen uit Oekraïne en onderwijs en vergoedingen. 

Op de informatieavond zijn verschillende mensen aanwezig die antwoord geven op deze vragen. Er is zijn mensen aanwezig van vanuit Publiekszaken, onderwijs, zorg en welzijn en werk en inkomen. Ook Vluchtelingenwerk is aanwezig, net als iemand vanuit CVVE.

Informatieavond Oekraïense vluchtelingen, van 19:00 tot 20:30, Raadhuis, Bergstraat 4, Ede. Aanmelden is niet nodig. Het antwoord op veel vragen vindt u ook op www.ede.nl/vluchtelingen 
 

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.