Informatieavond Timon vrijwilligers AMV’ers

Geplaatst op 06 maart 2017

Stichting Timon is op zoek naar maatjes en gastgezinnen voor AMV’ers. Er is een informatieavond op 27 maart.

Sinds bijna een jaar verzorgt Stichting Timon een aantal locaties in Ede waar jongeren wonen die gevlucht zijn naar Nederland, zonder ouders of oudere broers/zussen. Het zijn jongeren van ongeveer 14 t/m 18 jaar. Timon is voor deze jongeren op zoek naar (met name mannelijke) maatjes en gastgezinnen bij hen in de buurt; naar vrijwilligers die zich voor een langere periode willen verbinden en zich gemotiveerd en geïnspireerd weten door een christelijke levensovertuiging en ruimte in hun hart en agenda hebben voor deze jongeren.

Maandag 27 maart is er om 19:30 in een lokaal van de CHE (exacte lokaal volgt nog) een informatieavond. De vrijwilligers die al verbonden zijn aan deze jongeren zullen hierbij ook aanwezig zijn om ervaringen uit te wisselen. U/jij bent van harte uitgenodigd om vrijblijvend deze avond bij te wonen. Graag aanmelden door een e-mail te sturen naar Nieske Heutink: n.heutink@timon.nl.

 

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.