INFORMATIEAVOND MAATJESPROJECT 20 MAART

Geplaatst op 26 februari 2018

Misschien heb je het afgelopen week gehoord op het nieuws: “Gevechten in Syrië houden aan ondanks wapenstilstand.” Ook op andere plekken in de wereld woedt oorlog. Wil jij iets betekenen voor mensen die naar Nederland gevlucht zijn en bij ons in Ede wonen? Wil jij een maatje zijn voor mensen die proberen om hier iets op te bouwen, ondanks de zorgen die ze hebben over familie en vrienden in hun thuisland? Kom daar naar de informatieavond ‘Maatje voor een vluchteling’ op dinsdag 20 maart 2018. Op deze avond vertelt iemand van Vluchtelingenwerk iets over het traject dat nieuwe statushouders bij hen doorlopen. Vervolgens leggen we als CVVE uit wat het maatjesproject inhoudt. Zo mogelijk deelt ook één van de reeds gestarte maatjes iets over het contact.

De informatieavond is bedoeld voor:
-Mensen die al maatje zijn
-Mensen die contact hebben met een statushouder en voor wie bovenstaande informatie relevant is
-Mensen die overwegen maatje te worden maar die eerst iets meer willen horen.

Klik hier om je in te schrijven, dan weten we op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Tot ziens!

P.S. Kun je niet op deze avond komen, maar overweeg je wel om maatje te worden? Bel of mail ons dan om een afspraak te maken voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek.

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.