Informatieavond 23 mei

Geplaatst op 04 april 2018

Wil jij iets betekenen voor mensen die naar Nederland gevlucht zijn en bij ons in Ede wonen? Wil jij hen wegwijs maken en een brug vormen tussen twee culturen? Wil jij hen een gevoel van ‘thuis’ geven? Denk er dan eens over om maatje te worden! We zijn nog voor 7 personen op zoek naar een goede match. Eerst nog wat meer informatie? Kom naar de informatieavond ‘Maatje voor een vluchteling’ op woensdag 23 mei 2018. Op deze avond vertelt iemand van Vluchtelingenwerk iets over het traject dat nieuwe statushouders bij hen doorlopen. Vervolgens leggen we als CVVE uit wat het maatjesproject inhoudt. Zo mogelijk deelt ook één van de reeds gestarte maatjes iets over het contact.

De informatieavond is bedoeld voor:
-Mensen die al maatje zijn
-Mensen die contact hebben met een statushouder en voor wie bovenstaande informatie relevant is
-Mensen die overwegen maatje te worden maar die eerst iets meer willen horen.

Klik hier om je in te schrijven, dan weten we op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Tot ziens!

P.S. Kun je niet op deze avond komen, maar overweeg je wel om maatje te worden? Bel of mail ons dan om een afspraak te maken voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek.

 

 

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.