Geslaagde Meet & Eat krijgt tweede editie. 

Geplaatst op 16 november 2021

Meet & Eat 4

Afgelopen vrijdag werden maar liefst 84 Afghaanse evacuees, vanaf de Noodopvang in Harskamp, opgehaald door 18 gezinnen uit heel de gemeente Ede. Bij deze gezinnen thuis werd gezamenlijk van een, door het gastgezin bereide, maaltijd genoten en kon men elkaars cultuur ontdekken.  
Dit prachtige initiatief is ontstaan vanuit een samenwerking van CCVEde, Malkander en verschillende vrijwilligersgroepen, die in de Noodopvang in Harskamp actief zijn. 
Het was fantastisch om al die blije gezichten van de evacuees te zien. Ze moesten even in de kou staan, om te wachten op de auto die hen kwam ophalen, maar dat hadden ze er graag voor over. 
De foto’s van gezellige volle eettafels, die wij van de gastgezinnen doorgestuurd kregen en de dankbare reacties van de Afghaanse evacuees maakten de Meet & Eat tot een groot succes.  
 
Het succes en de animo voor deelname waren zo groot dat we het nog een keer dunnetjes over willen doen. U kunt zich tot en met woensdagavond 17 november, via deze link, opgeven om als gastgezin een aantal Afghaanse evacuees te verwelkomen. De tweede editie van de Meet & Eat zal plaatsvinden op vrijdagavond 19 november.  

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.