Even voorstellen…Nieuwe projectleider CVVE

Geplaatst op 13 februari 2023

WhatsApp Image 2023-02-10 at 15

Graag stel ik mij voor als nieuwe projectleider van CVVE, mijn naam is Hanna Vonk. In mijn studententijd in Utrecht raakte ik als vrijwilliger betrokken bij een meidenclub in het AZC. Ik merkte dat ik ontzettend blij werd van ontmoetingen met meiden uit allerlei landen. Heel bijzonder vond ik het, toen ik via mijn vorige baan bij Serve the City Utrecht, jaren later een jonge vrouw ontmoette die ik van de meidenclub kende. Toen ze mij zag, sprong ze me om de hals en vertelde ze me hoe belangrijk de meidenclub in het AZC voor haar geweest was. Ze voelde zich gezien, gewaardeerd en genoot van de gezelligheid tijdens die avonden. 
Sinds vorig jaar woon ik in het mooie Ede en daarom ben ik extra dankbaar dat ik vanaf nu ook met CVVE mag bouwen aan een Ede waarin mensen met verschillende achtergronden elkaar écht zien en hun levens met elkaar mogen delen! Ik zie ernaar uit om je te ontmoeten en hier samen mee aan de slag te gaan!

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.