Eindejaarsgift!

Geplaatst op 15 december 2023

Dag van vrijwilliger (1)

Als CVVE zijn we ontzettend dankbaar voor al die trouwe vrijwilligers die zich vol liefde inzetten voor mensen met een vluchtachtergrond. Zonder vrijwilligers is er geen CVVE. ?
Wij ondersteunen vrijwilligers in hun werk, creëren ontmoetingsmomenten tussen Edenaren en nieuwkomers en organiseren talloze activiteiten voor bewoners van de drie opvanglocaties in Ede (AZC in Deelen, Noodopvang in Harskamp en de Crisisnoodopvang in Ede). De kerstvakantie staat voor de deur en ook dan organiseren we weer activiteiten voor de kinderen en volwassenen in de opvanglocaties, zoals een kerstlunch en een schaatsuitje!

Wilt u bijdragen aan het werk van CVVE zodat we dit soort activiteiten kunnen blijven organiseren? Ook met een eenmalige gift helpt u ons ontzettend! Doneren kan via I-deal via onze website (https://cvvede.nl/geef-een-gift) en uw gift is aftrekbaar van de belasting!

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.