Een jaar noodopvang

Geplaatst op 28 november 2016

Kijk mee naar de cijfers van een jaar noodopvang in Ede.

Het is bijna een maand geleden dat de noodopvang in Ede zijn deuren sloot. De afgelopen maand was voor ons een periode waarin we veel teruggekeken hebben. Teruggekeken op de start van CVVE en teruggekeken op een jaar noodopvang. En naast onze herinneringen, hebben we daarin ook gekeken naar de cijfers.

 

En opnieuw werden we stil. Want wat hebben jullie veel gedaan en wat hebben jullie veel gegeven! CVVE is ooit gestart om dat wat er in de Edese samenleving bestaat te coordineren. Omdat we geloven in die samenleving met zoveel Edenaren die zich in willen zetten voor een ander. En dat geloof is zo bevestigt! Wat zijn jullie geweldig!

 

Graag delen we de getallen van een jaar noodopvang met je. Waarbij we ons bewust zijn van het feit dat dit is wat we weten maar dat er waarschijnlijk nog veel veel meer gebeurd is.

 

Kijk hier voor de cijfers van het afgelopen jaar. Veel plezier!

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.