Draag bij aan onze missie!

Geplaatst op 23 december 2022

WhatsApp Image 2022-12-21 at 22

Als je de ander echt ontmoet en leert kennen, ontstaat er iets moois. Een verbinding die jullie allebei iets brengt. Dat is waar we bij CVVE in geloven en waarom we doen wat we doen: verbinding leggen tussen mensen en specifiek met mensen die nieuw zijn in Nederland. Omdat je verbonden voelen helpt om je thuis te voelen, te wortelen en tot bloei te komen.

Als volger van CVVE draag jij bij aan die missie. Door te volgen, te delen en mee te werken. Nog een manier om bij te dragen is door het geven van een gift. Zo kunnen we ook in het nieuwe jaar weer klaarstaan voor die ander. Die als we elkaar ontmoeten niet zo anders blijkt te zijn.

Wil jij ons werk financieel steunen? Geef dan via het donatieformulier. Geef je meer dan 50 euro of besluit je structureel te gaan steunen voor minimaal 5,- per maand, dan krijg je van ons ook zo’n mooie tas. Zo draag je niet alleen bij aan onze missie maar kan je hem ook meedragen en uitdragen. Laat in dat geval ook je adres achter.

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.