De Welkom Winkel sluit

Geplaatst op 01 juli 2016

Sinds de start van de noodopvang heeft het Rode Kruis met behulp van talloze vrijwilligers gezorgd voor het inzamelen, sorteren en uitgeven van kleding. Dankzij hun harde werken en jullie fantastische inbreng konden de bewoners van de noodopvang voorzien worden van voldoende kleding

Nu gaat de Welkom Winkel sluiten. En dat is een goed teken. Het betekent dat de fase van noodhulp voor deze locatie voorbij is. De bewoners krijgen sinds kort leefgeld en daarmee meer keuzevrijheid als het gaat om wat ze eten en hoe ze zich kleden.

 

De inzameling van kleding op de jullie zo bekende inzamelpunten is inmiddels gestopt. Wil je toch nog kleding doneren dan kan dat. Er zullen heel veel Edenaren heel blij mee zijn en ook de vluchtelingen zullen hun weg naar de verschillende verkooppunten van tweedehands kleding vinden. Jullie inbreng vergroot hun keuze! Denk bijvoorbeeld aan de Restore of het Leger des Heils (op die laatste plek kan je ook nog steeds kleding inleveren voor vluchtelingen, die wordt dan elders in het land of buitenland weggegeven). Daarnaast kan je je kleding ook doneren aan de kledingbank. Zij delen dit uit aan Edenaren die niet de middelen hebben om zelf voldoende kleding te kopen.

 

Mede namens het Rode Kruis ONTZETTEND BEDANKT voor jullie inbreng! We doen het samen!

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.