Dankbaar!

Geplaatst op 30 april 2021

foto van drie fietsen tegen een schutting begroeid met klimop en de tekst ´gevonden: genoeg fietsen voor een heel gezin´

De afgelopen tijd plaatsten we een aantal oproepen voor fietsen. Bijvoorbeeld voor een gezin waarvan de kinderen een half uur naar school moesten lopen.

Het is zó leuk wat er na het plaatsen van zo’n oproep kan gebeuren! In dit geval hadden we nog een fiets met wat mankementen om weg te geven. Een handige oud-vrijwilliger knapte hem op. Doordat de post gedeeld werd las een buurvrouw hem en die had nog een kinderfiets staan die een goede bestemming zocht. De derde fiets kwam van een organisatie uit ons netwerk.

Twee dagen later kwamen de kinderen hun fiets halen. We stelden nog even de zadels goed af en met hele blije gezichten reden ze weg. De daarop volgende schooldag hoefden ze niet meer te lopen. De juf die de vraag bij ons had neergelegd liet weten dat ze haar vol trots hun fiets hadden laten zien.

We zijn zo blij met een netwerk dat samen met ons wil bouwen en uit wil delen! Bedankt!

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.