CVVE blij verrast met giften van ondernemers

Geplaatst op 24 maart 2016

Bedrijven vrijgevig voor noodopvang van vluchtelingen

CVVE heeft al veel hulpvragen vervult met de hulp en vrijgevigheid van veel particuliere vrijwilligers. Veel oproepen zijn zelfs binnen een paar dagen al voldoen en soms zelfs binnen een paar uur.

 

Naast de hulp van betrokken Edenaren worden we ook verrast door ondernemers. Het schept onze verbazing dat bedrijven zo vrijgevig zijn naar de vluchtelingen. Zo heeft kapperszaak Bas Coiffures kappersspullen geschonken zodat een barbier in de noodopvang zijn vak kan uitoefenen. En heeft De Nooij overalls geschonken zodat de vluchtelingen mee kunnen klussen met Stichting Present.

 

Juist bedrijven hebben soms de mogelijkheid om hulpvragen te vervullen die voor particulieren lastiger zijn. Daarom vragen we jullie om bedrijven te vragen te helpen als er een passende hulpvraag ligt. Ken je een bedrijf dat graag wil meedenken en geven aan de vluchtelingen, voel je dan vrij om hen hierover te benaderen. Wij praten graag verder over de mogelijkheden.

 

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.