Coördinator Noodopvang

Geplaatst op 21 maart 2022

Ontwerp zonder titel (2)

Sinds de noodopvang in Harskamp is geopend, hebben we bij CVVE een nieuwe collega. Phia coördineert alles omtrent de noodopvang en stelt zich graag aan je voor. 

Ik ben Phia Dekens, 34 jaar, getrouwd en hebben samen 4 kinderen. Ik heb destijds Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gestudeerd in Ede en na mijn studie ben ik hier blijven hangen. Ondertussen ben ik al heel wat jaren inwoner van Ede en zet ik mij graag in voor de gemeente Ede. Bij de vorige noodopvang voor Afghaanse vluchtelingen heb ik het kinderwerk gecoördineerd en draaide ik zelf ook wekelijks mee. Ik vond dit erg waardevol om te doen en om zo van betekenis te zijn voor vluchtelingen. Want het raakt mijn hart als ik zie hoe mensen zoals jij en ik, alles hebben moeten achterlaten op zoek naar een veilige plek… Ik ben daarom ook erg blij dat ik mij opnieuw mag inzetten voor de noodopvang in Harskamp. Er komt zo veel hulpaanbod binnen, prachtig om te zien hoe zoveel mensen klaar staan om de Oekraïense vluchtelingen te helpen en  deze mensen welkom te laten voelen in onze gemeente. Daar zet ik mij graag de komende tijd voor in. 

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.