Coördinator Noodopvang

Geplaatst op 27 juni 2022

Ontwerp zonder titel (5)

Ons team breidt zich verder uit. Sinds een paar weken hebben we een twee de coördinator noodopvang. Samen met Phia coördineert Suzanne alles omtrent de noodopvang. Ze stelt zich graag aan je voor.

Mijn naam is Suzanne Rutgers, ik ben 50 jaar en sinds twee jaar woon ik met mijn gezin in Ede. Ik vind het mooi om te zien hoe mensen zich hier inzetten voor anderen die in een vluchtsituatie verkeren en de verbinding met elkaar aangaan. Als van oorsprong Achterhoekse, vind ik het fijn weer terug te zijn in de provincie Gelderland, na een lange uitstap in onder andere Utrecht en Rotterdam. De afgelopen maanden heb ik samen met collega's, een zeer gedreven groep docenten en inwoners van Harskamp en omgeving, taalgroepen op poten mogen zetten voor de mensen in de noodopvang. Het is belangrijk diverse ontmoetingsactiviteiten nu ook te gaan aanbieden voor degenen die in gastgezinnen verblijven. Daar zet ik me met hart en ziel voor in!

 

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.