Coördinator Maatjesproject

Geplaatst op 08 april 2022

Ontwerp zonder titel

Eind maart is Rozetta Meijer bij CVVE gestart als coördinator voor het maatjesproject. Zij neemt daarmee voor de komende tijd het stokje van Harma over. Graag stelt zij zich aan jullie voor.

Ik ben Rozetta Meijer, 32 jaar en woon in Ede. Ik houd ervan om de natuur in te gaan, te wandelen of te fietsen/mountainbiken. Verder kan ik heel erg genieten van lang tafelen met familie of vrienden en lees ik graag historische romans. Ik ben in Ede opgegroeid, maar op mijn 18e vertrokken om in Utrecht te gaan studeren. Ik heb Bestuurs- en Organisatiewetenschappen en Politicologie gestudeerd. Na lange tijd uit Ede te zijn weggeweest, woon ik hier nu weer bijna twee jaar. Ik vind het ontzettend mooi om te zien dat er zoveel Edenaren zijn die graag iets willen betekenen voor mensen uit een vluchtsituatie. Eén van die manieren is het worden van een maatje van iemand met een vluchtelingenachtergrond. Dit is iets wat echt mijn hart heeft. Ik vind het heel belangrijk dat iedereen een plekje heeft binnen onze samenleving. Dat mensen gezien worden en zich thuis voelen. Ik heb daarom veel zin om mij de komende tijd in te zetten voor het maatjesproject!

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.