Coördinator bij CVVE (sept 24 – juni 25 voor 16-32 uur per week)

Geplaatst op 04 maart 2024

FORMAT OPROEP BLAUW (7)

Bij CVVE heb je een afwisselende en leerzame stageplek in een gezellig team. Jij legt de verbinding tussen Edenaren en mensen vanuit een vluchtsituatie. Op deze stageplek kan jij je creativiteit en je passie voor vluchtelingen kwijt! Ook leer je bijvoorbeeld hoe je evenementen organiseert, nieuwe vrijwilligers kunt werven en welke kwaliteiten en talenten jij hebt en hoe je anderen kunt motiveren om van betekenis te zijn.

CVVE
CVVE verbindt mensen vanuit een vluchtsituatie en Edenaren met elkaar. Zo coördineert CVVE een (jongeren)maatjesproject, waarbij duurzame relaties ontstaan tussen Edenaren en nieuwkomers. Daarnaast organiseert CVVE laagdrempelige activiteiten waar Edenaren en mensen uit een vluchtsituatie elkaar ontmoeten, denk hierbij aan het jaarlijkse Wereldfestival in het kader van Wereldvluchtelingendag, maar ook multicultiparty’s speciaal voor jongeren. Ten slotte coördineert CVVE vrijwillige inzet op de opvanglocaties in Ede. Op dit moment zijn dat drie locaties; een azc in Deelen, de noodopvang voor Oekraïners en een crisisnoodopvang in Ede aan de Galvanistraat.

Dit ben jij
Je vindt het leuk om met mensen met een vluchtachtergrond in contact te staan en om daar anderen voor te enthousiasmeren. Je bent de persoon die nieuwe vrijwilligers vindt. Je houdt intakegesprekken, evaluatie- en eindgesprekken met vrijwilligers en met degenen die een maatje zoeken. Voor bewoners van opvanglocaties ga jij op zoek naar geschikte plekken in Ede waar ze vrijwilligerswerk kunnen doen of mee kunnen doen met activiteiten. Je houdt van afwisseling en kunt goed het overzicht bewaren. Je bent een sociale en creatieve organisator, die op termijn ook zelfstandig het werk uitvoert. Daarnaast ben je stressbestendig, cultureel sensitief, flexibel en communicatief vaardig.

Wat vragen wij?

Waarom een stage bij CVVE?

Reageren?
Enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatie (motiviatiebrief en CV) vóór 1 mei naar info@cvvede.nl. Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met Hanna Vonk (projectleider): 06-41039563. Kijk ook op onze website om te zien wie we zijn en wat we doen: www.cvvede.nl

 

 

 

 

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.