Bedankt voor het dagje uit!

Geplaatst op 09 januari 2024

WhatsApp Image 2024-01-09 at 13

“Bedankt voor het dagje uit…..nu hadden we even een dag geen stress!” “Mamaaaa, een zwaardvis!! Die wilde ik mijn hele leven al zien!” “Ohhhh, het lijkt hier wel Afrika, heerlijk zo mooi en zo lekker warm!” (Desert in Burgers Zoo)

“Ik ben zo blij dat ik mee mag naar de dierentuin, ik ben zo dankbaar!” “Eindelijk hebben we vandaag iets gedaan….., echt iets gedaan!”

Dit zijn een paar van de reacties die ouders en kinderen gaven, tijdens/na het bezoekje aan Burgers Zoo. Weten jullie nog, de Kerstmarkt van groep 3, 4, 5 en 6 van de Koepelschool? Er was 700 euro opgehaald voor een dagje uit voor asielzoekerskinderen uit het AZC in Deelen. 4 januari was de grote dag. Om 10 uur ’s morgens werden de ouders en de kinderen opgehaald bij het AZC in Deelen door een groep vrijwillige begeleiders en in een stoet gingen we op weg naar Burgers Zoo. Het regende wel, maar gelukkig was er wel veel overdekt. De bewoners uit Deelen kregen wat lekkers mee en gingen in groepjes uiteen. Wat werd er genoten, wat een blije koppies! 

Om 13:00 uur verzamelden we in het Parkrestaurant en hebben we genoten van friet met mayo! Om 15:00 uur zijn we weer terug gegaan naar het AZC, moe, maar voldaan!

Kinderen van de Koepelschool en vrijwillige begeleiders en rijders, hartelijk dank voor jullie inzet namens CVVE en de bewoners van AZC Deelen.

 
 
 
 
 

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.