4e natuurwandeling was een succes!

Geplaatst op 30 januari 2016

Een kort verslag over de wandeling op 25 januari.

Inmiddels is dit onze 4e wandeling in de natuur georganiseerd voor de bewoners van het COA. Rond de klok van 13.30 uur stappen wij in de auto, rijden richting Wekerom om daar in het bos te wandelen. Wij boffen want de zon schijnt volop en de temperatuur is aangenaam om te wandelen. Dit keer gaan er acht  bewoners van het COA mee, vier nieuwe gezichten en twee 2 bekenden van de vorige keer, waaronder een dame.

 

Via het bos komen wij op de Ederheide terecht. In het bos en op de heide krijgen uitleg wat er zo al groeit en bloeit in het bos en op de hei. Na een wandeling van ruim twee uur komen wij weer op de parkeerplaats aan waar onze auto’s staan en rijden terug naar het COA. Wederom een enthousiaste groep deelnemers die graag Nederlandse woorden willen leren.

 

Wekelijks organiseren twee vrijwilligers een wandeling voor de bewoners van de opvanglocatie. Een mooi voorbeeld van hoe een incidentele activiteit is uitgegroeid tot een structurele activiteit. Ook een activiteit organiseren? Klink hier voor meer informatie

 

Onderstaande foto's zijn een sfeerimpressie.

Wandeling 1

 

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.