2 OKTOBER 2019: Inspiratieavond opvoeding: het puberbrein

Geplaatst op 24 september 2019

FlyerLezing2oktober2019

In het kader van de Landelijke Week van de Opvoeding wordt in Cultura Ede een inspiratiebijeenkomst, georganiseerd door de werkgroep Wereldvrouwen, die zich richt op het verbinden van inwoners van Ede. Om 18 uur begint de avond met een (multicureel) buffet, en vanaf 19.30 uur verzorgt Aletta Smits een lezing.

Dr. Aletta Smits is directeur van De Loef Training en Advies. Ze geeft lezingen en workshops over de ontwikkeling van het puberbrein. Smits heeft als docent op verschillende scholen gewerkt, zowel op het voortgezet onderwijs als in het hoger onderwijs. Ze is auteur van het boek 'Het puberbrein – de missende handleiding'.

Of ze nu 12 of 20 zijn, pubers voelen voor volwassenen vaak alsof ze een vreemde levensvorm zijn. En ze hebben gelijk: we snappen ze echt niet meer.

In deze humoristische lezing geeft Aletta Smits verklaringen voor hoe het puberbrein het pubergedrag stuurt. En hoe wij – normale mensen, de puberleeftijd ontgroeid – daarmee om kunnen gaan.

Ben je een vrouw en geïnteresseerd in deze bijeenkomst? Meld je dan aan via Cultura Ede (0318 672800) of Ellen Hoogteijling (06 2833 4936)!

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.