GEZOCHT: vrijwilligers voor ontmoetingsfeest (9 december)

Op maandag 9 december staat het jaarlijkse Ontmoetingsfeest op de planning. Tijdens het Ontmoetingsfeest komen mensen uit alle lagen van de Edese samenleving samen om te eten en feest te vieren. Het is elk jaar weer een avond van ontmoeting en verbinding. Dit jaar pakken we extra groots uit vanwege het 10-jarig jubileum!

Het Ontmoetingsfeest vindt weer plaats in de Schuilplaats in Ede. Voorgaande jaren bezochten ongeveer 500 gasten het Ontmoetingsfeest, ook dit jaar worden weer veel gasten verwacht! Via onderstaande link de aftermovie van het Ontmoetingsfeest 2018:
https://www.youtube.com/watch?v=Nv8RymEVzYE&feature=youtu.be

Met het ontmoetingsfeest willen we alle vrijwilligers, hulpontvangers, maatschappelijke organisaties en andere betrokkenen bedanken voor hun inzet en samenwerking. 

Stefan, de coördinator van de vrijwilligers van het Ontmoetingsfeest zoekt hulp om deze avond voor onze gasten tot een fantastisch feest te maken. Het werk bestaat voornamelijk uit het ontvangen en bedienen van de gasten en op- en afbouwen van de ruimte. Ervaring in de horeca is fijn maar zeker geen vereiste. Kortom, eigenlijk is alle hulp meer dan welkom!

Het feest vindt plaats op maandag 9 december. De verschillende taken zijn opgesplitst in shifts, dus voor iedereen wat wils. Wil jij helpen om deze avond tot een groot succes te maken, geef je dan op als vrijwilliger.

Vind je het tof om hier aan mee te werken meld je dan aan via ons online portal. Doe dit bij voorkeur vóór donderdag 7 november maar in elk geval zo snel mogelijk zodat we weten waar we op kunnen rekenen.

Inschrijven via Online Portal

Deze link geeft je direct toegang tot het portaal

Voer bij Code in: SAMEN2019

Let op

- Wil je vooraf mee-eten om 16.00 uur, schrijf je ook dan apart in voor deze shift. Om 17.00 uur is het niet meer mogelijk om te eten.

- Scrol ook even naar beneden in het portal om alle shifts te zien.

- Schrijf je gerust in voor meerdere shifts, mochten de shifts wat overlappen dan is dit niet erg. 

Op de avond zelf willen we ons volledig kunnen focussen op de gasten. Om die reden hebben we besloten om voorafgaand een briefing te organiseren, zodat je vooraf al bekend bent met de werkzaamheden. Dus noteer deze datum ook alvast in je agenda.

Datum: woensdag 27 november

Tijdstip: 20.00 uur

Locatie: Kraatsweg 9A, Ede

Ken je nog andere geïnteresseerden, stuur dit bericht dan door!

Mocht je vragen hebben, neem dan contact met Stefan de Jong via 06-348 257 61.