GEZOCHT: FIETSEN VOOR DE BEWONERS NOODOPVANG

Voor de bewoners van de Noodopvang in Harskamp zijn we op zoek naar fietsen. Een deel van de bewoners is al voorzien, maar ook een groot deel nog niet. Oekraïners kunnen zich aanmelden bij onze fietscoördinator en die zal vervolgens de fietsen middel een uitgiftepunt uitgeven. 

Dus heb je een fiets staan die niet gebruikt word of via een andere weg aan fietsen kunnen komen, heel graag. Alle fietsen zijn welkom als ze maar geen mankementen hebben (te denken valt aan een goede stationsfiets).

Deze fietsen kunnen gebracht worden naar het volgende adres: Molenweg 105 in Harskamp. Op elke doordeweekse dag (van ma t/m vrij) tussen 10.00 - 17.00 uur kun je de fiets gewoon langsbrengen. Je hoeft niet aan te bellen, maar mag hem daar onder het afdakje neerzetten: door het hek rechtdoor naar achteren rijden tot aan de schuur. De fiets kun je daar rechts onder het afdakje zetten met de fietssleutel in het slot. 

Onze fietscoördinator zal ervoor zorgen dat ze op de juiste bestemming terecht komen.

 

Heb je geen eigen vervoer om de fiets naar Harskamp te brengen en is er niet iemand in je omgeving die hierbij kan helpen, neem dan even contact met ons op via noodopvang@cvvede.nl