GEZOCHT: FIETSEN

GEZOCHT: Fietsen

Momenteel zijn al veel Oekraïners voorzien van een fiets. Als bewoners een fiets nodig hebben, kunnen ze dit melden bij onze fietscoördinator die een lijst bijhoudt. Op het moment wachten er nog 50 mensen op een fiets en dan gaat het voornamelijk om damesfietsen. Maar ook andere fietsen zijn welkom. Vandaar dat we deze oproep nogmaals delen. Dus wie er nog één heeft staan, meer dan welkom! Er zijn twee mogelijkheden om ze in te leveren. Heb je de gelegenheid om hem in te leveren in Harskamp, check dan deze hulpvraag: https://cvvede.nl/ik-wil-helpen/hulpvragen/gezocht-fietsen-0

Ben je niet in die gelegenheid om hem naar Harskamp te brengen, dan is er de mogelijkheid om de fiets de komende dagen bij ons kantoor in te leveren. Dan zorgen wij vervolgens dat de fietsen naar Harskamp gebracht worden. Hoe dit mogelijk is, lees je hieronder:

Wanneer   : vrijdag 26-08-2022 t/m donderdag 1-09-2022

Waar         : je kan hem op elk willekeurig moment neerzetten bij ons kantoor aan de Stationsweg 109 in Ede.

Hoe           : tegenover de ingang staat een klein fietsenschuurtje. De fiets mag daarbij gezet worden als dat past en anders aan de rechterkant van het schuurtje. Vervolgens graag de sleutel in een dichte envelop met voorop onze organisatie geschreven: CVVE. Graag erbij vermelden om welke fiets het gaat. Deze envelop mag vervolgens in de brievenbus gedeponeerd worden. De brievenbus vind je bij de weg: meest rechter brievenbus is van Dienjestad/CVVE. Wij zullen er vervolgens voor zorgen dat de sleutels met de juiste fietsen dinsdag meegenomen worden naar Harskamp.